شروع دور جدید کالابرگ از امروز/ زمانبندی استفاده خانوار مشخص شد

براساس اعلام‌ وزارت تعاون خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی‌(ره) و سازمان بهزیستی و سرپرستان خانوار با ارقام پایانی ۰، ۱ و ۲ از امروز می‌توانند برای خرید کالابرگ اقدام کنند.

به گزارش مشرق، طرح کالابرگ الکترونیکی که به‌عنوان یکی از سیاست‌های حمایتی دولت برای تقویت امنیت غذایی و کاهش فشار معیشتی خانوارها اجرا می‌شود، امکان دسترسی یارانه‌ای به مجموعه‌ای از کالاهای اساسی را فراهم می‌کند.

در این طرح، اعتبار ماهانه به‌صورت غیرنقدی در اختیار خانوار قرار گرفته و آنان می‌توانند از فروشگاه‌های تحت پوشش، اقلام ضروری را بدون محدودیت نشان تجاری یا میزان خرید تهیه کنند.

کالابرگ با هدف حفظ قدرت خرید اقشار مختلف و حمایت از دهک‌های پایین درآمدی به‌طور مستمر در حال اجرا و به‌روزرسانی است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای رسمی، برنامه زمان‌بندی استفاده از کالابرگ الکترونیکی در فروردین ۱۴۰۵ را اعلام کرد.

بر اساس این اطلاعیه، سرپرستان خانوار می‌توانند مطابق رقم پایانی کد ملی خود در زمان تعیین‌شده برای خرید اقلام مشمول این طرح به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

طبق جدول اعلام‌شده، سرپرستان با ارقام پایانی ۰، ۱ و ۲ و همچنین تمامی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی‌(ره) و سازمان بهزیستی از ۱۵ فروردین امکان برداشت اعتبار خود را خواهند داشت.

گروه‌های دارای ارقام پایانی ۳، ۴، ۵ و ۶ از ۲۰ فروردین و سرپرستان دارای ارقام ۷، ۸ و ۹ از ۲۵ فروردین مجاز به استفاده از اعتبار کالابرگ هستند.

اعتبار کالابرگ فروردین ۱۴۰۵ تا پایان اردیبهشت‌ماه معتبر است. همچنین اعتبار ماه‌های دی، بهمن و اسفند ۱۴۰۴ برای خانوارهایی که تاکنون از آن استفاده نکرده‌اند، تا پایان فروردین ۱۴۰۵ قابل مصرف خواهد بود.

در فهرست اقلام مشمول طرح، ۱۱ کالای اساسی شامل مرغ، تخم‌مرغ، انواع گوشت، محصولات لبنی، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات، ماکارونی و نیز محصولات میوه و تره‌بار دیده می‌شود.

محدودیتی برای انتخاب نشان تجاری محصول یا میزان خرید وجود ندارد و فقط در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت توسط خریدار پرداخت می‌شود.

این وزارتخانه به شهروندان هشدار داده است تنها به پیامک‌هایی با سرشماره V.Refah اعتماد کرده و از ورود به لینک‌های ناشناس خودداری کنند. همچنین اعلام شده است گزارش‌های تخلف فروشگاهی از طریق سامانه مربوطه دریافت و در صورت تأیید، با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

اعتبار کالابرگ سه ماه گذشته تا پایان فروردین

یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، در توضیح عملکرد این طرح گفت که در مرحله سوم اجرای کالابرگ، حدود ۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار از اعتبار خود بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ‌ اظهار کرد که اعتبار ۳ ماه گذشته برای خانوارهایی که هنوز مصرف نکرده‌اند تا پایان فروردین امسال معتبر است و اعتبار فروردین نیز تا پایان اردیبهشت ماه قابل استفاده خواهد بود.

به‌ گفته وی، مجموع اعتبار مصرف‌شده در طرح کالابرگ از دی‌ تاکنون به ۲۴۶ همت رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • جواد IR ۰۶:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    2 1
    یارانه ها را بصورت کالا برگ به مردم بدید قدم به قدم کشور بخاطر یارانه ها پراز اتباععععععععع شده اگه یارانه ها بصورت کالا برگ به مردم داده بشه دیگه برا اتباع نمیصرفه که درایران بمونند بالا بیست میلیون نفر افغان در ایران هستن سالی بالا صد میلیارد دلار اتباع یارانه وارز برا چنج درامدشغلشون می‌خوان کرایه خونه بخاطر اتباع ده برابر شده است اکثرشون هم وهابین وزادوولدی نجومی دارن تغییر بافت جمعیتی حتمیس روزی سی تا چهل میلیون لیتر بنزین اتباع مصرف میکنند میلیونها خونه اتباع آب برق گاز بهداشت درمان دارو تحصیل وووووووو مجانی میگیرن نسبت به قیمت جهانی چهل درصد نون کشور را اتباععععععععع مصرف میکنند اجازه ندیم ایران فلسطین دوم بشه توسط پیجر زادوولد اتباععععععععع عمدتا وهابی وووووووو
  • 1 IR ۰۷:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    2 0
    دولت در این شرایط هیچ کاری برای مردم نمی کند
  • IR ۰۸:۵۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    4 2
    متاسفانه اتباع افغانی هزینه زیادی به کشور تحمیل میکنن و بدون پرداخت مالیات از تمام خدمات استفاده میکنن
    • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
      1 1
      مگه به اونهام تعلق میگیره؟ چون به کارت بانکی واریز میشه ، اونها که نمیتونند حساب باز کنند. بعد هم تعداد بالاییشون رفتن خدا رو شکر . اینایی که موندن حتما مجوز کار دارن .
  • IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    1 0
    قرار بود با افزایش گرانی ها کالا برگ هم افزایش داشته باشه پس چی شد ؟ نکنه اینم شد عین پرداخت یارانه یعنی شکست دوباره ؟
  • IR ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۵
    0 0
    سایت سیمین کار نمیکنه کالابرگ رو از کی بگیرم؟ دولت چیکار میکنه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس